Haderslev Indre Mission · Torsdagsmøderne

Torsdagsmøderne - FORÅR 2024

Torsdage mødes unge, voksne og seniorer til torsdagsmøderne. Møderne er meget forskellige men de bærende elementer er forkyndelse, lovsang, fællesskab og kaffe. Fokus er på at vi sammen skal lære Jesus bedre at kende og blive opbygget i troen på ham. 
Møderne forgår i Ansgars store mødesal kl. 19.00-21.00. Den sidste torsdag i hver måned mødes vi til bibelkreds rundt om i hjemmene eller i missionshuset - se mere om Bibelkreds her

8 gange om året er der Messy Church og der starter programmet kl. 16.30 og slutter med aftensmad kl. 18.10 - se mere om Messy Church her

Velkommen til 1. halvår 2024 med halvårstemaet:

Troens brændstof – de himmelske forsyningslinjer

 

Hvad gør jeg, hvis alt omkring mig er tørt? Jeg vander – hvis jeg da har adgang til vand.

Hvad gør jeg, hvis min bil er ved at køre tør? Jeg tanker – el eller brændstof.

Hvad gør jeg, hvis mit trosliv er tørt eller ved at løbe tør for energi? Er svaret ligeså enkelt her? Kan jeg vande eller tanke mit trosliv?

 

JA! Gud har givet sine børn et særligt troens brændstof i de store B’er: Badet (dåben), Brødsbrydelsen (nadveren), Bibelen, Brødrenes fællesskab og Bønnen.

 

Jeg kan mene, at når jeg én gang er kommet til tro, ja, så ”har” jeg den tro resten af livet. Men mange af os oplever tørke eller energikriser i vores kristenliv. Grundene kan være mange: Måske vander jeg for lidt? Eller måske er jeg for nærig med optankninger?

 

Men hvad stiller jeg konkret op, hvis jeg oplever en krise i mit trosliv? Kan de himmelske forsyningslinjer bruges? Ja, sæt dem endelig på prøve! Måske skal jeg blive mere trofast ved nadverbordet? Måske skal jeg begynde at læse efter en god bibellæseplan?  Måske skal jeg blive mere trofast i det kristne fællesskab eller starte en bedekreds? – Gode, trosstyrkende tilbud!

 

Under vores brainstorming på titler til halvårstemaet, havde vi også andre titler end det valgte oppe at vende. I får lige nogle af dem til refleksion og måske en trækning på smilebåndet:

 

Himmelkost på jorden

Rejsekost

Oasekilder

Optankning i ørkenen

Dagligvarer og søndagstilbud

 

Vi får også en ny ”tankstation” i Ansgar, nemlig ”Mad med møde”-aftener fra kl. 17-19, hvor vi først spiser sammen og dernæst holder møde. Vi har i det hele taget mange måder at samles på! Se i programmet og kom og få brændstof til troen!

 

På programudvalgets vegne

Gunvor Lundsgaard

Bibelord fra JesusNet

    • Haderslev IM
    • Haderslev Missionshus
    • Højgade 1
    • 6100 Haderslev