Haderslev Indre Mission · Torsdagsmøderne

Torsdagsmøderne - FORÅR

Torsdage mødes unge, voksne og seniorer til torsdagsmøderne. Møderne er meget forskellige men de bærende elementer er forkyndelse, lovsang, fællesskab og kaffe. Fokus er på at vi sammen skal lære Jesus bedre at kende og blive opbygget i troen på ham. 
Møderne forgår i Ansgars store mødesal kl. 19.00-21.00. Den sidste torsdag i hver måned mødes vi til bibelkreds rundt om i hjemmene eller i missionshuset - se mere om Bibelkreds her

8 gange om året er der Messy Church og der starter programmet kl. 16.30 og slutter med aftensmad kl. 18.10 - se mere om Messy Church her

Se mere om de enkelte møder i kalenderen

Tema 2023: Hebræerbrevet

I 2023 har vi i programudvalget besluttet at prøve noget nyt. Vi plejer jo at have halvårstemaer, men nu forsøger vi os med et ”helårstema”! Vi skal nemlig gennemgå Hebræerbrevet over 10 aftener, hvilket svarer til et helt års temaaftener. Vi er tilmed så privilegerede, at der er to, der har sagt ja til at stå for hver fem temaaftener.

I første halvdel af 2023 er det sognepræst Kim Legarth, der gennemgår Hebr. 1-8,6. I anden halvdel af 2023 bliver det undervisningskonsulent i Indre Mission, Sprint Aagaard Korsholm, der gennemgår resten af brevet.

Kim Legarth skriver følgende som introduktion til Hebræerbrevet:
Det er let som kristne at drive væk fra det, vi har hørt og tror på. Det foregår sjældent i et kæmpe ryk, men som en båd, der lige så langsomt driver væk og pludselig er langt ude i horisonten.
I Hebræerbrevet viser Gud os, at vi har et anker for sjælen, der holder os fast. Og det anker er Jesus Kristus, og han kan holde os fast, fordi han er meget større end noget som helst andet, vi kan sammenligne ham med.

Der foregår også meget andet end temaaftener i løbet af et år, så vi håber, der er noget for enhver, og at alle vil føle sig velkomne!

På programudvalgets vegne
Gunvor Lundsgaard

Bibelord fra JesusNet

 
Previous
Kristendomskursus.dk skaber dialog om tro

28.03.2023

Kristendomskursus.dk skaber dialog om tro

Brug det, hvis der er nye i jeres fællesskab eller by, som gerne vil hører mere om Jesus. læs mere

Sang- og musiklejr

28.03.2023

Sang- og musiklejr

For alle, der skal i 1.-7. klasse: Bibelhistorie, showgrupper, musikværksteder, bål, aktiviteter og sjov. Tilmeldingen åbner 12. april kl. 16. læs mere

DFS søger to konsulenter

27.03.2023

DFS søger to konsulenter

I Søndagsskolerne kommer du til at udruste andre, der bringer evangeliet om Jesus til børn og juniorer. læs mere

Next
    • Haderslev IM
    • Haderslev Missionshus
    • Højgade 1
    • 6100 Haderslev